Учнів 5-11 класів Львівщини переводять на дистанційне навчання

Учнів 5-11 класів Львівщини переводять на дистанційне навчання

Учнів 5-11 класів Львівщини переводять на дистанційне навчання Фото: unsplash.com

Події
24 сiчня 2022 11:14

Через різке зростання кількості хворих на коронавірус старшокласників Львівської області переводять на дистанційну форму навчання. Таке рішення обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла на засіданні у середу, 19 січня. Вищим навчальним закладам також рекомендують перехід на онлайн-навчання. 

Розпочати онлайн-навчання учні 5-11 класів шкіл Львівщини мають із понеділка, 24 січня. 

«Спостерігається збільшення частки дитячого контингенту, які піддаються захворюванню більше, аніж це було раніше. Тому ми запропонували зараз утриматися від офлайн-навчання і поки проводити навчання у режимі онлайн. Так само ми звертаємося і до вищих навчальних закладів, хоча там наразі переважно канікулярний період, і закликаємо розпочати навчальний період з онлайн-навчання», – розповів у коментарі Tvoemisto.tv заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Віталій Загайний.

Питання щодо роботи освітніх закладів Львова міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглянула у п'ятницю, 21 січня. 5-11 класи львівських шкіл навчатимуться дистанційно щонайменше два тижні. 

Нагадаємо, через спалах коронавірусу на Прикарпатті вводять локдаун. Львівщина наразі на другому місці за захворюваністю серед областей. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах