Що відомо про львівську суддю, яку пограбували на 120 тисяч доларів

Що відомо про львівську суддю, яку пограбували на 120 тисяч доларів

Що відомо про львівську суддю, яку пограбували на 120 тисяч доларів Фото: wag.court.gov.ua

Події
21 сiчня 2022 11:19

Суддею, в якої у ніч на 18 січня з сейфу Західного апеляційного господарського суду вкрали 120 тисяч доларів готівкою, виявилась Віра Гриців.

Відомо, що грабіжник заліз до приміщення суду через вікно на другому поверсі і вкрав цю суму. У пресслужбі Західного апеляційного господарського суду повідомили, що це особисті гроші одного із суддів, які були задекаровані.

За даними zaxid.net, у поліції підтвердили, що викрадена валюта належала саме судді Вірі Гриців. Натомість, прес-секретарка Західного апеляційного господарського суду Анна Ярмола відмовилася коментувати цю інформацію. Віра Гриців також мовчить.

Згідно з декларацією про доходи Віри Гриців за 2020 рік, у жінки є готівкою 531 тисяч гривень та 81,1 тисяча доларів. Окрім цього, її донька зберігає 21 тисячу доларів та 110 тисяч гривень готівки. Ще 300 тисяч гривень має її син. У 2020 році суддя задекларувала купівлю валюти на суму 597,2 тисяч гривень. Також сім'я Гриців зберігає чимало грошей на рахунках у банках.

Як зазначено на платформі Чесно, протягом 2013-2014 років Віра Гриців не декларувала частину своєї нерухомості. 

Суддею Західного апеляційного господарського суду Віра Гриців працює уже більше 10 років. Загадом її стаж у цій професії перевищує 20 років. Її чоловік Михайло Гриців працює суддею Верховного Суду України. Її донька Ганна Гриців займає посаду там, де батько. Брат Віри Гриців Назар працює у Львівській обласній прокуратурі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах