У майстерні з ремонту взуття в центрі Львова продавали наркотики

В майстерні з ремонту взуття в центрі Львова та у хостелі продавали наркотики

В майстерні з ремонту взуття в центрі Львова та у хостелі продавали наркотики Фото: facebook.com/MVS.LVIV (умовне)

Події
21 сiчня 2022 11:49

Львівські поліцейські затримали групу наркоторговців, які організували два пункти продажу наркотиків в центрі Львова – в майстерні з ремонту взуття та у хостелі. Під час обшуків поліцейські вилучили наркотиків майже на 600 тисяч гривень.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, зловмисники організували пункти продажу психотропів у центрі міста – в майстерні з ремонту взуття на вулиці Шота Руставелі та в хостелі на вулиці Личаківській у Львові.

Під час обшуків правоохоронці вилучили у зловмисників близько трьох кілограмів психотропних речовин –  це були згортки з речовинами рослинного походження, схожими на марихуану. Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить близько 600 тисяч гривень.

Продавцями заборонених речовин виявились троє львів’ян, віком 34, 36 та 43 роки. Їх уже затримали, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

В майстерні з ремонту взуття в центрі Львова та у хостелі продавали наркотикиВ майстерні з ремонту взуття в центрі Львова та у хостелі продавали наркотики Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Вирішують питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого  ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у парку імені Івана Франка, що в центральній частині Львова, небайдужа громадянка помітила двох підозрілих осіб, що фотографували дерева. Завдяки пильності жінки правоохоронці затримали двох закладчиків наркотиків.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах