У Самборі автомобіль вилетів на тротуар і збив сім'ю з двома дітьми

У Самборі автомобіль вилетів на тротуар і збив сім'ю з двома дітьми

У Самборі автомобіль вилетів на тротуар і збив сім'ю з двома дітьми Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
24 сiчня 2022 09:45

Біля Самбора 20-річний водій за кермом «Opel Vectra» збив подружню пару з двома дітьми, які перебували на тротуарі. Інцидент стався у неділю, 23 січня, на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород».

Як повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, 20 -річний водій «Opel Vectra», мешканець села Городище Самбірського району, збив на тротуарі трьох пішоходів, з них – двоє дітей, віком 9 та 5 років.

Внаслідок ДТП потерпілих з травмами різного ступеню важкості госпіталізували в Самбірську центральну районну лікарню. Усі вони є жителями Самбора.

У Самборі автомобіль вилетів на тротуар і збив сім'ю з двома дітьмиУ Самборі автомобіль вилетів на тротуар і збив сім'ю з двома дітьми Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Як повідомила журналістка та волонтерка Уляна Флишко, у Самборі під колеса авто потрапила сім’я учасника Антитерористичної операції на сході України. «Подружжя із своїми двома синами поверталося саме додому. Діти були на санчатах. В цей час на них наїхав автомобіль. Водій не впорався із керуванням і його занесло на тротуар, де саме йшла сім'я захисника України», - йдеться в повідомленні.

За словами журналістки, у 32-річного чоловіка травми колін, у 33-річної жінки – травми руки і голови. У молодшого 5-річного сина діагностували забій головного мозку, перелом ноги. Найбільше постраждав 9-річний син, який зараз перебуває у дитячій лікарні у Львові. Зараз йому потрібне переливання рідкісної групи крові.

У Самборі автомобіль вилетів на тротуар і збив сім'ю з двома дітьмиУ Самборі автомобіль вилетів на тротуар і збив сім'ю з двома дітьми Фото: Уляна Флишко

Як додали у пресслужбі поліції Львівської області, за фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватцю інциденту загрожує до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін.

Проводять досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах