З 26 січня на Львівщині посилять карантинні обмеження

З 26 січня на Львівщині посилять карантин

З 26 січня на Львівщині посилять карантин Фото: pexels.com

Події
25 сiчня 2022 14:38

Завтра, 26 січня, на Львівщині запровадять посилення карантинних обмежень. Усі заклади освіти, окрім дошкільних, переходять на дистанційну форму навчання.

Як повідомив під час брифінгу керівник департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Орест Чемерис, відповідне рішення сьогодні має прийняти обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій через зростання кількості інфікованих та високу динаміку госпіталізацій.

 «Анонсую, що сьогодні на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій буде прийнято рішення про те, щоб все-таки усі заклади освіти, крім дошкільної, перейшли на дистанційну форму навчання. Ми проаналізували, що у період з 11 по 24 січня у 1754 дитини підтвердився Covid-19. Крім того, спостерігається позитивна динаміка заповнення ліжок у стаціонарах, вже понад 150 дітей перебуває у лікарнях», – сказав Орест Чемерис.

Окрім цього, він анонсував, що буде заборонено проведення будь-яких розважальних заходів, у транспорті буде дозволено перевезення із заповненістю салонів не більше 50% пасажирів.

Якщо захворюваність зростатиме, сказав Орест Чемерис, тоді з 1 лютого ресторанам дозволять працювати лише на виніс, а також посилять обмеження в інших закладах – спортивних залах і торговельно-розважальних центрах.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах