Робота у Львові: кого шукають та скільки платять
Робота у Львові: кого шукають та скільки платять
Події
25 сiчня 2022 15:04
Робота у Львові: кого шукають та скільки платять Фото: unsplash.com/Hunters Race

Львівський міський центр зайнятості опублікував перелік актуальних вакансій кінця січня 2022 року. Так, у Львові сьогодні особливо затребувані бухгалтери, технологи та інші спеціалісти.

Головний бухгалтер

Компанія у Шевченківському районі, яка займається виробництвом виробів із пластмаси, в пошуках головного бухгалтера. Основними обов’язками буде ведення бухгалтерського та податкового обліку на підприємстві, здійснення економічного аналізу фінансово-господарської діяльності на підприємстві, підготовка фінансових звітів. Серед вимог – вища освіта та досвід роботи головним бухгалтером на виробництві. П’ятиденний робочий графік, заробітна плата – 18 000 гривень.

Інженер з нормування праці

Компанія у Залізничному районі, яка спеціалізується у сфері розподілення електроенергії, запрошує на постійну роботу інженера з нормування праці. В обов’язки працівника входитиме проведення хронометражних спостережень, розроблення норм праці, розрахунок чисельності на підставі норм, аналіз завантаженості працівників, аналіз нормованих завдань за напрямом з комерційного обліку. Серед вимог –  вища освіта (електроенергетика, електротехніка або електромеханіка), досвід роботи та знання пакетів Microsoft Office. За таку роботу пропонують заробітну плату 13 244 гривень. П’ятиденний робочий графік, є соціальні гарантії.

Завідувач складу

У Галицький район Львова компанії, яка спеціалізується у сфері діяльності  національної пошти, потрібен завідувач складу. В обов’язки працівника входитиме складання звітності про рух ТМЦ, подання звіту і документів в бухгалтерію, тримання у належному стані складських приміщень, приймання та  відвантаження товарів тощо. Серед вимог – знати та розуміти положення, інструкції та інші керівні матеріали і нормативні документи з організації та ведення складського господарства. П’ятиденний робочий графік, заробітна плата – 12 000 гривень, соціальні гарантії.

Бухгалтер

Компанія у Сихівському районі, яка займається діяльністю у сфері бухгалтерського обліку та аудиту, в пошуках бухгалтера. Відповідно, основними обов’язками буде аналіз дебіторської/кредиторської заборгованості, співпраця з офісами компаній інших країн, проведення звірок, опрацювання даних в системі SAP, підготовка звітів. На цю посаду потрібні вміння працювати у MS Office, знання англійської мови (рівень А). Обов’язковою вимогою є диплом магістра. Позмінний робочий графік, заробітна плата 13 500 гривень, є медичне страхування та харчування.

Технолог

Компанія у Галицькому районі, яка спеціалізується у сфері відновлення відсортованих відходів, запрошує на роботу технолога. В обов’язки працівника входитиме організація розроблення і впровадження природозберігаючих технологічних процесів і режимів виробництва продукції, підготовка та розробка технологічних процесів щодо обладнання кабельного виробництва, підвищення техніко-економічної ефективності виробництва тощо. Серед вимог –  вища освіта (електроенергетика, електротехніка або електромеханіка), досвід роботи, знання нормативних і методичних матеріалів з технологічної підготовки виробництва. За таку роботу пропонують заробітну плату 14 000 гривень. П’ятиденний робочий графік, є соціальні гарантії.

Нагадаємо, з 8 січня в Україні запрацювали зміни до закону про рекламу, відповідно до яких роботодавцям не лише заборонено вказувати у вакансії бажані для претендента стать, вік, расу, колір шкіри тощо, а їх за це ще й штрафуватимуть.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах