Львівські патрульні зупинили автомобіль із п'яним чиновником за кермом (відео)

Львівські патрульні зупинили автомобіль із п'яним чиновником за кермом

Львівські патрульні зупинили автомобіль із п'яним чиновником за кермом Фото: usionline.com (умовне)

Події
26 сiчня 2022 10:15

Напередодні, 25 січня, близько 17:40 по автодорозі західний обхід Львова патрульні за орієнтуванням зупинили автомобіль «Volkswagen Jetta». Водій був п’яним і пристрій «Dragger» це підтвердив.

Як розповіла речниця патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій, 45-річний водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Зі згоди керманича, провели огляд на стан сп’яніння у присутності двох свідків. Результат на приладі «Dragger» – 0,36 проміле.

На водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП – керування транспортним засобом особою, яка перебуває у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння.

За інформацією видання Варта1, водієм, якого затримали у нетверезому стані за кермом, є Бедрій Мар’ян Богданович. У декларації 2018 року він значиться на посаді «начальник відділу» Львівської митниці. Зараз перебуває на посаді виконуючого обов’язків начальника відділу провадження у справах порушення митних платежів управління боротьби з контрабандою Львівської митниці.

Нагадаємо, близько опівночі 17 січня п’яний водій за кермом «Volkswagen Jetta» вчинив ДТП по вулиці Патона у Львові і втік. Небайдужий львів’янин повідомив про інцидент в поліцію та простежив за втікачем.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах