Львівський суд оштрафував солдата через відмову від вакцинації

Львівський суд оштрафував солдата через відмову від вакцинації

Львівський суд оштрафував солдата через відмову від вакцинації Фото: armyinform.com.ua (умовне)

Події
26 сiчня 2022 12:39

У Львові суд визнав винним 29-річного солдата за те, що він відмовився вакцинуватись від коронавірусу. У своє виправдання чоловік заявив, що його не ознайомили з наказами про обов'язкову вакцинацію, однак суд таки оштрафував солдата.

Як йдеться у постанові Франківського районного суду, розвідник-навідник Ігор М. не виконав вимоги командира військової частини А0284, яка розташована у Львові, щодо вакцинації від коронавірусу. Таким чином солдат порушив наказ головнокомандувача Збройних сил України про обов'язкову вакцинацію військових від коронавірусу, який діє в Україні з липня 2021 року, пише Zaxid.net.

На судовому засіданні солдат запевняв, що його ніхто не ознайомлював із наказами, які він порушив. Однак суддя Юрій Ванівський вирішив, що військовий свідомо відмовився від щеплення. Тож чоловіка оштрафували на 2 465 гривень за відмову виконувати наказ командира.

Нагадаємо, львівський курсант Василь Макар разом з колишнім прикордонником після святкування Різдва незаконно перетнули кордон із Польщею. Чоловіки були настільки п’яними, що навіть не змогли пригадати, як і для чого перетнули кордон. Обох порушників суд оштрафував на 8 500 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах