Wizz Air оголосила про набір бортпровідників у Львові – вимоги

Wizz Air оголосила про набір бортпровідників у Львові – вимоги

Wizz Air оголосила про набір бортпровідників у Львові – вимоги Фото: pexels.com

Події
28 сiчня 2022 09:48

Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air оголосила 140 вакансій бортпровідників в Києві та Львові. Про це повідомили у пресслужбі авіакомпанії.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Заходи відкриті для всіх зацікавлених осіб, які прагнуть до захоплюючої та динамічної кар’єри, що поєднувала роботу та подорожі. Під час заходів у кандидатів буде змога коротко представити себе, взяти участь у командній та ситуативній рольовій грі та пройти індивідуальне інтерв’ю з HR-командою авіакомпанії», – йдеться у повідомленні.

Вимоги до претендентів: мінімум 18 років; загальна середня освіта; вільне володіння англійською; мінімальний зріст 165 сантиметрів (жінки) або 175 сантиметрів (чоловіки) з можливістю дотягуватися до 210 сантиметрів у висоту, стоячи навшпиньки; хороший зір, вміння плавати; відсутність татуювань або пірсингу на відкритих частинах тіла, дійсний паспорт без обмежень (мінімум 6 місяців).

Для участі у заході необхідно взяти з собою: резюме англійською мовою; фото для посвідчення особи (кольорове); копію паспорта.

Зустрічі із рекрутерами Wizz Air відбудуться у Львові 4 та 18 лютого в готелі «Дністер», що на вулиці Матейка, 6. Початок о 9.00.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах