Сортувальниця «Укрпошти» зберігала на роботі наркотики

Сортувальниця «Укрпошти» зберігала на роботі наркотики

Сортувальниця «Укрпошти» зберігала на роботі наркотики Фото: facebook.com/ukrposhta (умовне)

Події
28 сiчня 2022 13:43

Сортувальниця «Укрпошти» зберігала на роботі канабіс і метадон. Поліція дізналась про незаконну схованку і вилучила наркотики. Галицький районний суд визнав жінку винною в особливо тяжкому злочині й відправив її в тюрму на шість років з конфіскацією всього майна.

У матеріалах справи вказано, що сортувальниця «Укрпошти» Галина Сабран придбала у не встановлений слідством час 138,7 грамів канабісу, 15,5 грамів смоли канабісу та 1,5 грамів метадону. Жінка зберігала наркотики на роботі, у відділені «Укрпошти» №5 на вулиці Мартовича у Львові. 22 червня 2021 року поліція провела обшук у цьому поштовому відділені і знайшла приховані наркотики, пише Zaxid.net.

Під час судового засідання у цій справі 21 січня 2022 року Галина Сабран зізналась у злочині. Вона пояснила, що зберігала наркотики на роботі, щоб пізніше їх продати. Жінка попросила суд призначити їй умовне покарання.

Суддя Віталій Радченко взяв до уваги каяття Галини Сабран. Втім він визнав жінку винною в особливо тяжкому корисливому злочині і вирішив, що її необхідно ізолювати від суспільства. Так, суд призначив жінці 6 років за ґратами, а також конфіскував у неї все майно.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах