Вночі на трасу Мукачево – Львів зійшло дві снігові лавини (відео)

На трасі Мукачево - Львів зійшло дві снігові лавини

На трасі Мукачево - Львів зійшло дві снігові лавини Фото: facebook.com/cadzkp

Події
31 сiчня 2022 13:15

У ніч на 31 січня зійшло дві снігові лавини на автодорозі Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів. Висота снігового зсуву сягала 7 метрів. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Це сталося у селі Ділове та у Рахові. Дві снігові локальні лавини зійшли до середини проїжджої частини. Їх прибирали фронтальним навантажувачем. В русі транспорту затримок не було.

«Станом на 6:00 31 січня покриття на дорогах державного значення здебільшого мокре. Місцями засніжене на Ужоцькому, Ялунецькому та Торунському перевалах. Для обробки покриття протягом минулої доби використали 155 т протиожеледної суміші та 458 т солі. Працювало 54 одиниці техніки», – повідомили у Службі автомобільних доріг у Закарпатській області.

Згідно з прогнозом обласного центру з гідрометеорології, протягом 31 січня – 1 лютого на дорогах Закарпаття збережеться ожеледиця. Вночі, переважно в горах, очікують посилення вітру до 15-20 метрів на секунду, хуртовина. 

Нагадаємо, у Львові також синоптики попереджають про хуртовини й пориви вітру на понеділок, 31 січня. Така ж погода очікується й на території області. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах