Де на Львівщині є укриття (карта)

Де на Львівщині є укриття

Де на Львівщині є укриття Фото: pravda.com.ua (умовне)

Події
24 лютого 2022 08:06

Де у Львівській області є укриття розповідає VG Львів. Створений фонд захисних споруд цивільного захисту, який складається переважно зі сховищ та протирадіаційних укриттів. Ці укриття можна знайти на інтерактивній мапі.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Звучить система оповіщення – що роботи

Якщо ви почуєте сигнал «Увага всім», то потрібно увімкнути місцеву частоту радіо або телевізор, в якому повинно звучати повідомлення причини тривоги. Також для таких випадків працює спеціальна багатоканальна лінія за номером телефону 0 800 600 491.

Як правильно зібрати тривожну валізку

Сьогодні люди часто обговорюють необхідність та вміст тривожної валізки на випадок виникнення надзвичайної ситуації. Та спочатку треба визначитися, яка є безпосередня загроза і чим зарадить ця валізка. Якщо така валізка допоможе вам втримати психологічну рівновагу, тоді можна зібрати.

Фахівці рекомендують у тривожну валізку першочергово зібрати документи, гроші, медикаменти першої необхідності, базовий набір одягу та взуття, пакунок з їжею, засоби гігієни, цінні речі. Також варто врахувати свої фізичні можливості, аби ця сумка не вийшла надто важкою і не стала для вас тягарем.

Громадян закликають не впадати у відчай і наголошують, що скуповувати все в магазинах та робити великі запаси станом на зараз необхідності немає.

Нагадаємо, вночі 24 лютого президент Росії Володимир Путін оголосив війну Україні. Про початок так званої «спеціальної військової операції на Донбасі» він заявив у відеозверненні. В Україні ввели воєнний стан: що треба знати. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах