У Львові виявили підпільний покерний клуб

У Львові викрили підпільний покерний клуб

У Львові викрили підпільний покерний клуб Фото: pexels.com

Події
31 сiчня 2022 13:58

У Львові викрили підпільний покерний клуб, куди впускали лише за гроші. Також, для онлайн-гравців створили групу в одному з месенджерів з платним доступом.

Як повідомили у поліції, покерний клуб у Львові організували двоє львів’ян віком 30 та 51 рік, а також 31-річний мешканець одного з сіл району. Разом із 35-річним мешканцем Червоноградського району та 30-річним львів’янином зловмисники за гроші надавали доступ до гри. Також для гравців у режимі онлайн створили групу в одному з месенджерів з платним доступом до участі в азартних іграх.

«Під час обшуку в приміщенні, де діяв підпільний покерний клуб, правоохоронці виявили та вилучили ігрові фішки, контейнери для фішок, колоди карт, ігрові столи для гри в покер, комп’ютерну техніку, мобільні телефони, чорнові записи та інші речові докази протиправної діяльності», — повідомили правоохоронці.

Слідчі повідомили трьом співорганізаторам та двом учасникам злочинної групи про підозру. Їм загрожує позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах