Матюкався та не хотів іти до церкви: у Ходорові підприємець побив невихованого сина

Матюкався та не хотів іти до церкви: у Ходорові підприємець побив невихованого сина

Матюкався та не хотів іти до церкви: у Ходорові підприємець побив невихованого сина Фото: hisour.com (ілюстративне)

Події
07 лютого 2022 11:45

Підприємець з Ходорова побив свого сина, бо той матюкався і не хотів йти до церкви. Чоловік частково визнав провину у суді і заявив, шо так він вирішив «провчити сина».

За словами Ігоря Г., зранку 9 січня чоловік збирався зі своєю дружиною і сином до церкви. Він зайшов до кімнати сина, а той повідомив, що не збирається йти до церкви. Після цього він забрав в сина телефон, а той почав висловлюватися в сторону батька нецензурною лайкою. Ігор Герасимів вдарив сина долонею по обличчі та «взяв ремінь з метою провчити сина», пише Zaxid.net.

«Після цього син відчинив вікно та виліз на підвіконник та в цей час до кімнати зайшла дружина, він [Ігор Г.] вийшов із кімнати та пішов до церкви. В сторону дружини він не виражався нецензурною лайкою, оскільки остання в цей час перебувала у ванній кімнаті», – вказано у постанові Жидачівського районного суду.

Суддя Святослав Сливка визнав Ігоря Г. винним у вчинені сімейного насильства щодо сина і оштрафував його на 170 гривень. Чоловік ще має сплатити 496 гривень судового збору. Водночас суд не отримав достатньо доказів, що Ігор Г. здійснював насилля і щодо своєї дружини.

Нагадаємо, львів’янку, яка посеред ночі лежала п’яною на вулиці біля 4-річного сина, оштрафували на 850 гривень. Таке покарання призначив Залізничний районний суд Львова.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах