На Левандівці затримали наркоторговця, який збував «метадон»

На Левандівці затримали наркоторговця, який збував «метадон»

На Левандівці затримали наркоторговця, який збував «метадон» Фото: lv.npu.gov.ua

Події
07 лютого 2022 14:38

Львівські правоохоронці викрили наркоторговця, який неодноразово продавав «метадон» на території міста. Його впіймали безпосередньо під час збуду наркотиків на Левандівці. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці затримали зловмисника 5 лютого під час збуту наркотиків на перехресті вулиць Тісна та Широка, що на Левандівці у Львові. Наркоторговцем виявився раніше вже судимий за наркозлочини 50-річний львів’янин. Його помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Слідчі повідомили наркозбувачу про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Львів’янину загрожує від 6 до 10 років в’язниці з конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, сортувальниця «Укрпошти» зберігала на роботі канабіс і метадон. Поліція дізналась про незаконну схованку і вилучила наркотики. Галицький районний суд визнав жінку винною в особливо тяжкому злочині й відправив її в тюрму на шість років з конфіскацією всього майна.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах