У центрі Львова помітили довжелезну чергу – за чим стоять

У центрі Львова помітили довжелезну чергу – за чим стоять

У центрі Львова помітили довжелезну чергу – за чим стоять Фото Марії Твардовської

Події
07 лютого 2022 17:57

У центрі Львова помітили довжелезну чергу. Люди з дітьми вишикувалися перед зачиненими дверима на проспекті Шевченка у неділю, 6 лютого. Як виявилося, усі вони дуже хотіли подивитися на риб і морських гадів. 

Фото великої черги на проспекті Шевченка у Львові опублікувала Марія Твардовська. Як видно зі світлини, люди стоять без масок і, не дотримуючись необхідної дистанції. І все це у час, коли у місті чи не щодня фіксують рекордну кількість нових хворих на коронавірус.

У центрі Львова помітили довжелезну чергу – за чим стоятьУ центрі Львова помітили довжелезну чергу – за чим стоять Фото Марії Твардовської

Зазначимо, що черга перед Океанаріумом у Львові – явище не рідкісне. Особливо на вихідні та святкові дні, адже тоді до львів'ян, охочих поринути у підводне царство, долучаються ще й туристи.

Додамо, що акваріум із морськими істотами відкрили у колишньому кінотеатрі «Київ» у Львові наприкінці серпня 2020 року. Океанаріум розташували на трьох поверхах будинку, облаштувавши там більше двадцяти акваріумів. «Родзинка» закладу – акули. 

Нагадаємо, що відвідати цей заклад можна, скориставшись карткою єПідтримка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах