У львівській квартирі затримали двох дівчат з наркотиками на 2 мільйони гривень

У львівській квартирі затримали двох дівчат з наркотиками на 2 мільйони гривень

У львівській квартирі затримали двох дівчат з наркотиками на 2 мільйони гривень Фото: lv.npu.gov.ua

Події
11 лютого 2022 09:33

У Львові в орендованій квартирі двоє молодих дівчат віком 19 та 26 років організували онлайн-магазин із продажу наркотиків. Вартість виявлених речовин у помешканні сягає 2 мільйонів гривень.

Виявилося, що дівчата із Дніпропетровської області. Вони працювали на Інтернет-крамницю з продажу наркотичних засобів та психотропних речовин в одному із месенджерів.

«Зловмисниці орендували квартиру у Львові, де зберігали та фасували заборонені речовини. Далі реалізовували «товар» шляхом закладок на території міста або пересилали поштою під вигаданими анкетними даними у різні регіони України. Розрахунок за наркотики та психотропи здійснювався на електронний гаманець криптовалютою», — повідомили у поліції Львівщини.

У львівській квартирі затримали двох дівчат з наркотиками на 2 мільйони гривеньУ львівській квартирі затримали двох дівчат з наркотиками на 2 мільйони гривень Фото: lv.npu.gov.ua

Під час обшуків в квартирі, яку вони орендували, правоохоронці виявили та вилучили зіп-пакети, пластикові ємності та картонні коробки, готові до відправлень, в яких було розфасовано близько 4,5 кілограма наркотичного засобу «канабіс», майже пів кілограма психотропної речовини «амфетамін», понад 300 грамів псилоцибінових грибів, майже тисяча таблеток психотропної речовини «MDMA» вагою 1,8 кілограма, 220 грамів психотропної речовини «мефедрон» та 80 марок психотропної речовини «LSD».

Також правоохоронці знайшли та вилучили пакети та пристрій для вакуумування, електронні ваги, мотки клейкої стрічки різних кольорів, велика кількість прозорих пакетиків для фасування наркотиків, товарно-транспортні накладні, чеки та засоби для пакування посилок, планшет та інші речові докази.

За цінами «чорного» ринку, вартість вилучених речовин становить понад 2 мільйони гривень. Все вилучене відправили на експертизу.

Продавчинь наркотиків затримали, невдовзі суд обере їм запобіжний захід. Їм загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах