Внаслідок пожежі на Караджича без житла залишилася мама з двома малими дітьми (фото)

Внаслідок пожежі на вулиці Караджича постраждала жінка

Внаслідок пожежі на вулиці Караджича постраждала жінка Фото: lv.dsns.gov.ua

Події
11 лютого 2022 11:20

І ніч на 11 лютого на вулиці Караджича сталась пожежа у одноповерховому житловому будинку. Внаслідок займання постраждала жінка, яку госпіталізували до лікарні.

Пожежа сталася о 03:18. Через густий дим, який вибивався з вікна будинку, рятувальники включились спеціальні апарати захисту органів дихання і зору. Вогонь вдалося ліквідували о 03:53.

Внаслідок пожежі на вулиці Караджича постраждала жінкаВнаслідок пожежі на вулиці Караджича постраждала жінка Фото: lv.dsns.gov.ua

Як повідомили у міськраді, внаслідок пожежі продуктами горіння отруїлась жінка, віком близько 40 років (її особу встановлюють), яку у стані середнього ступеня важкості доправили в обласну клінічну лікарню.

Без притулку залишилась жінка з двома дітьми, віком 3 і 5 років, яка винаймала в будинку кімнату. Її та дітей скерували у притулок для неповнолітніх, що на вулиці Левандівській.

Внаслідок пожежі на вулиці Караджича постраждала жінкаВнаслідок пожежі на вулиці Караджича постраждала жінка Фото: lv.dsns.gov.ua

«Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 40 кв.м, та пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м. Від знищення вогнем врятовано 2 будівлі. До ліквідації пожежі залучалось 11 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки», — повідомили в ДСНС Львівщини.

Причини виникнення пожеж встановлюють правоохоронці.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах