Багатодітний батько з Львівщини отримав умовний термін за секс із неповнолітньою

Багатодітний батько з Львівщини отримав умовний термін за секс із неповнолітньою

Багатодітний батько з Львівщини отримав умовний термін за секс із неповнолітньою Фото: unsplash.com/Brooke Cagle (ілюстративне)

Події
11 лютого 2022 12:49

На Львівщині 3 лютого судили багатодітного батька за статеві відносини з дівчиною, якій ще не виповнилося 16 років. За це чоловік відбувся умовним покаранням.

За матеріалами Жоквівського районного суду Львова, інцидент стався на початку травня 2019 року. Багатодітний батько займався сексом з неповнолітньою дівчиною, знаючи про те, що їй ще не виповнилося 16 років. При цьому зазначається, що все відбулося за взаємної згоди – без застосування фізичного та психологічного насилля чи погроз. Ці обставини в суді підтвердила потерпіла та її законний представник, пише Zaxid.net.

Батька трьох неповнолітніх дітей звинуватили в статевих зносинах з дівчиною, яка не досягла шістнадцятирічного віку (ч.1 ст.155 Кримінального кодексу України). Такий злочин відносять до нетяжких. У суді чоловік свою вину повністю визнав і розкаявся.

Жовківський суд врахував позитивні характеристики обвинуваченого, його щире каяття, сімейний стан та вирішив не садити його до в’язниці. Тож чоловік отримав два роки обмеження волі. Водночас суд звільнив його від відбування покарання, призначивши випробувальний термін в один рік.

Нагадаємо, підприємець з Ходорова побив свого сина, бо той матюкався і не хотів йти до церкви. Чоловік частково визнав провину у суді і заявив, шо так він вирішив «провчити сина».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах