З львівського торгового центру евакуювали відвідувачів та працівників

З львівського торгового центру евакуювали відвідувачів та працівників

З львівського торгового центру евакуювали відвідувачів та працівників Фото: varta1.com.ua

Події
12 лютого 2022 11:33

Сьогодні, 12 лютого, близько 10:00 анонім повідомив про замінування торгово-розважального центру у Львові. Через це з приміщень евакуювали відвідувачів та персонал.

Як пише видання «Варта1», невідомий погрожує підірвати торгово-розважальний центр «Forum Lviv», що на вулиці Під Дубом, 7б у Львові. Наразі триває евакуація людей.

На місці події працюють правоохоронці. Перевіряють інформацію про замінування. Також встановлюють особу аноніма, який надав повідомлення.

З львівського торгового центру евакуювали відвідувачів та працівниківЗ львівського торгового центру евакуювали відвідувачів та працівників Фото: varta1.com.ua

Нагадаємо, напередодні, 11 лютого, анонім повідомив про замінування всіх шкіл та торгових центрів у Львові, а це близько 340 адрес.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації, станом на 7:00 12 лютого уже перевірили 178 адрес, при цьому евакуювали близько 7 431 особу. Вибухонебезпечних предметів не виявлено, роботи по обстеженню тривають.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах