У Львові вітчим жорстоко побив 7-річну дитину – хлопчик в реанімації

У Львові вітчим жорстоко побив 7-річну дитину – хлопчик в реанімації

У Львові вітчим жорстоко побив 7-річну дитину – хлопчик в реанімації Фото: aif-s3.aif (ілюстративне)

Події
18 лютого 2022 17:36

Сьогодні вночі, 18 лютого, 25-річний чоловік жорстоко побив свого 7-річного пасинка. Дитину з переломом склепіння черепа, щелепи та множинними гематомами госпіталізували у реанімацію львівської лікарні.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як розповіли у відділі комунікації поліції Львівської області, близько 2:00 до поліції надійшло повідомлення від медиків, що до однієї з лікарень Львова звернулася місцева мешканка з 7-річним сином. Попередньо медики діагностували у хлопчика перелом склепіння та основи черепа, щелепи, а також множинні гематоми.

Правоохоронці встановили, що важких травм завдав дитині вітчим, 25-річний житель Львівського району. Також стало відомо, що чоловік неодноразово бив дитину, проте жодних звернень від матері, сусідів чи вчителів до поліції не надходило. Зараз дитина перебуває в реанімаційному відділенні.  

Чоловіка, який жорстоко побив дитину, уже затримали. Невдовзі  суд обере йому запобіжний захід.

У Львові вітчим жорстоко побив 7-річну дитину – хлопчик в реанімаціїУ Львові вітчим жорстоко побив 7-річну дитину – хлопчик в реанімації Фото: lv.npu.gov.ua

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1. ст.121 Кримінального  кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Чоловіку загрожує від 5 до 8 років в’язниці. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, підприємець з Ходорова побив свого сина, бо той матюкався і не хотів йти до церкви. Чоловік частково визнав провину у суді і заявив, шо так він вирішив «провчити сина».

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах