У Львові затримали банду наркоторговців

У Львові затримали банду наркоторговців

У Львові затримали банду наркоторговців Фото: lv.npu.gov.ua

Події
18 лютого 2022 18:07

Напередодні, 17 лютого, у Львові правоохоронці затримали банду наркоторговців, які продавали на території міста нарковмісні таблетки та інші заборонені речовини. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

До злочинного угрупування входили 32-річна організаторка та двоє її співучасників, віком 30 та 39 років, усі львів’яни. Вони реалізовували наркотики та психотропи за місцем проживання. Також відомо, що зловмисники раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності: жінка – за злочини, пов’язані з наркотиками, чоловіки – за майнові злочини.

У Львові затримали банду наркоторговцівУ Львові затримали банду наркоторговців Фото: lv.npu.gov.ua

У Львові затримали банду наркоторговцівУ Львові затримали банду наркоторговців Фото: lv.npu.gov.ua

Під час обшуків у домівках затриманих правоохоронці вилучили нарковмісні таблетки «Субутекс», порошкоподібну речовину білого кольору, схожу на наркотичну, грошові кошти та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Зловмисникам загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вирішують питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Нагадаємо, у селі на Золочівщині пенсіонер торгував канабісом. 78-річного чоловіка затримала поліція і оголосила йому підозру у незаконному збуті особливо небезпечних наркотиків.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах