На Львівщині судили 65-річного педофіла, який роками ґвалтував дітей у своїй квартирі

На Львівщині судили 65-річного педофіла, який роками ґвалтував дітей у своїй квартирі

На Львівщині судили 65-річного педофіла, який роками ґвалтував дітей у своїй квартирі Фото: depositphotos.com (ілюстративне)

Події
22 лютого 2022 16:37

На Львівщині судили педофіла-пенсіонера із Жовкви, який ґвалтував дітей у власній квартирі. Чоловік отримав 15 років позбавлення суду. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Один із потерпілих хлопчиків розказав батькові про вчинення відносного нього протиправних дій. Тоді батько 11-річної дитини звернувся до правоохоронців, які спіймали пенсіонера на гарячому. Встановлено, що засуджений регулярно запрошував до себе у гості дітей, де вчиняв стосовно них дії сексуального характеру.

Під час обшуку в квартирі чоловіка на його персональному комп’ютері правоохоронці виявили відеофайли із дитячою порнографією.

За інформацією Zaxid.net, жовківська поліція затримала Миколу Д. у березні 2021 року після чергового випадку розбещення дитини. У процесі слідства з'ясували, що вперше у розбещенні дітей Миколу Д. запідозрили ще у 90-х роках. Але тоді офіційно нічого так і не довели, і лише через десятки років його затримали. Загалом чоловіка підозрювали у 19 епізодах сексуального насилля над дітьми, які він скоїв лише за останні 2,5 роки.

Педофілу-пенсіонеру висунули обвинувачення одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України: зґвалтуванні, примушуванні до вступу в статевий зв'язок, статевому насильстві та розбещенні малолітніх дітей, а також у зберіганні дитячої порнографії. Кам'янка-Бузький районний суд визнав чоловіка винним за усіма статтями та засудив його до 15 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах