У Львові лунають сирени: що робити

У Львові лунають сирени: що робити

У Львові лунають сирени: що робити Фото: freepik.com

Події
25 лютого 2022 13:03

Сьогодні вранці, 24 лютого, президент Росії Володимир Путін оголосив війну Україні. Тож варто заздалегідь підготуватись та знати, як діяти у непередбачуваній ситуації. VG Львів розповідає що робити, коли у місті лунають сирени.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Так, звучання електросирен означає сигнал «Увага всім!». Почувши його, негайно увімкніть теле- та радіоприймачі (телевізійні канали «UA:Львів», «1 Західний», радіостанція «UA:Українське радіо» 103,3 МГц) і прослухайте повідомлення цивільного захисту. Повідомлення цивільного захисту передають протягом 5 хвилин після подачі звукового сигналу «Увага всім!».

Якщо ви не маєте доступу до телебачення та радіо, зателефонуйте на багатоканальний безкоштовний телефон 0 800 600 491. Також інформацію буде оприлюднено на каналі «Оповіщення цивільного захисту» у месенджері Telegram.

Зазначимо, у Львові є місцева автоматизована система централізованого оповіщення, яка включає 77 сирен (69 електричних та 8 сучасних електронних) та 152 вуличні ІР-гучномовці, які, крім звучання сирен, надають мовну інформацію про подію.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах