Львів’ян закликають приносити речі пораненим військовим — перелік

Львів’ян закликають приносити речі пораненим військовим — перелік

Львів’ян закликають приносити речі пораненим військовим — перелік Фото: facebook.com/Ukrmilitarymedic

Події
25 лютого 2022 15:40

Львів’ян закликають допомогти пораненим військовим, які зараз лежать у Західноукраїнському військово-медичному клінічному центрі на вулиці Личаківській. Потрібно приносити лише необхідні речі – воду, засоби гігієни та ліхтарики.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram. 

Як повідомила волонтерка Наталія Арестова, серед найнеобхідніших речей – питна вода, засоби гігієни, вологі та сухі серветки, одноразові пеленки, налобні ліхтарики типу «шахтарських», «пальчикові» батарейки, пише Тvoemisto.tv.

 «Усі ці речі – засоби гігієни, серветки чи ліхтарики – уже практично не знайти на гуртівнях. Багато з них зачинені. А вони потрібні і лікарям, і пораненим хлопцям. Наприклад, налобні ліхтарики потрібні для медиків військового госпіталю. Якщо вимкнуть електроенергію, то генератори увімкнуть через певний час. Ліхтарики стануть у нагоді медикам, які надають допомогу пораненим», – сказала Наталія Арестова.

Вона додала, що можна приносити покривала, чоловічі спортивні костюми чи хоча б штани, бо поранені прибувають у військовій формі, яку часто розрізають, щоб обробити рани.

Одяг потрібно приносити лише чистий або новий. Адже зараз немає часу його прати, сортувати, зашивати чи вставляти блискавки.

Необхідні речі просять приносити на КПП Львівського військового госпіталю, що на вулиці Личаківській, 26. Також до допомоги можна доєднатися фінансово. Номер рахунку: 4149 6293 5643 3300 (Наталія Арестова).

Нагадаємо, станом на ранок, 25 лютого, у Західноукраїнському військово-медичному клінічному центрі перебувало 11 поранених військових, внаслідок війни РФ проти України. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах