У поїзді Одеса-Перемишль затримали провідників-мародерів

У поїзді Одеса-Перемишль затримали провідників-мародерів

У поїзді Одеса-Перемишль затримали провідників-мародерів Фото: bbci.co.uk (умовне)

Події
07 березня 2022 17:59

Двох працівників «Укрзалізниці» затримали на мародерстві. Провідники брали кошти з біженців за проїзд у безкоштовному евакуаційному поїзді Одеса — Перемишль. Обох чоловіків звільнили, матеріали передали правоохоронцям.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у пресслужбі «Укрзалізниці», двоє провідників, Равністов К.Є. та Піщанський І.М., брали з біженців плату за проїзд у розмірі 1 500 грн з людини. Поїзд 36 Одеса — Перемишль.

У поїзді Одеса-Перемишль затримали провідників-мародерівУ поїзді Одеса-Перемишль затримали провідників-мародерів Фото: t.me/UkrzalInfo
У поїзді Одеса-Перемишль затримали провідників-мародерівУ поїзді Одеса-Перемишль затримали провідників-мародерів Фото: t.me/UkrzalInfo

«Я знаю залізничників — це поодинокі випадки, але вони кидають тінь на всіх героїв, які вивозять людей з-під обстрілів. Звертаюсь до пасажирів. Кожен з нас готовий віддати все задля порятунку, бо страшно. Я розумію вашу готовність запропонувати плату провідникові за можливість сісти на поїзд мимо черги. Я все розумію, але прошу — не робіть цього. Ми вивеземо всіх бажаючих», – йдеться в повідомленні.

Усіх пасажирів, які мають підтверджену інформацію про такі випадки, просять повідомляти представників «Укрзалізниці» за телефоном 0 800 503 111 або через чат-бот в будь-якому месенджері. Потрібно надати подробиці: місто відправлення, дату відправлення, номер потягу (або місто слідування) та вагон.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах