З 14 березня у школах Львівщини відновлюють навчання

З 14 березня у школах Львівщини відновлюють навчання

З 14 березня у школах Львівщини відновлюють навчання Фото: freepik.com

Події
09 березня 2022 17:11

На Львівщині з 14 березня у школах відновлюють навчання. Заклади освіти самостійно визначатимуть форму уроків — дистанційно чи очно. До навчання можуть долучатися діти-переселенці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Департамент освіти і науки повідомляє, що безпекова ситуація на Львівщині дозволяє закладам загальної середньої освіти за погодженням з військовою адміністрацією обрати одну з таких форм навчання: очну чи змішану (з урахуванням виконання працівниками закладу освіти заходів та завдань, що визначені військово-цивільною адміністрацією) або дистанційну (з використанням єдиної для закладу навчальної платформи).

«9 березня кожен заклад освіти має визначитися з формою навчання. Для цього необхідно врахувати чинники безпеки учнів та педагогів, особливості діяльності кожної школи в умовах військового стану. Інформація подається у відділи освіти райдержадміністрацій. Кожен заклад освіти має забезпечити можливість долучення до освітнього процесу дітям, що тимчасово переїхали на Львівщину через злочинні дії РФ», — повідомили у департаменті освіти Львівщини.

До навчання у закладі освіти Львівщини рекомендують долучити також дітей шкільного віку з внутрішньо переміщених родин, які тимчасово проживають у населеному пункті.

Всі деталі можна дізнатися на «гарячій лінії»: 096 014 37 08, 093 547 37 83. Контактна особа Таня Полянчич.

Нагадаємо, у Львові проводитимуть безкоштовні заняття для дітей на базі шкіл, бібліотек та інших просторів у різних районах міста, щоб допомогти дітям розвиватися і відновлюватися в умовах війни. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах