Киянин намагався перетнути кордон, видаючи себе за жінку

Киянин намагався перетнути кордон, видаючи себе за жінку.

Киянин намагався перетнути кордон, видаючи себе за жінку. Фото: facebook.com/Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Події
13 березня 2022 12:29

У пункті пропуску "Порубне" прикордонники Чернівецького загону викрили киянина, який, вбравшись у жіночий одяг, видавав себе за молоду матір із дитиною. Шахрая, який із малолітнім хлопчиком намагався виїхати за кордон, затримали у суботу, 12 березня. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Псевдо-жінку прикордонники виявили під час паспортного контролю. Чоловік надав їм чужий паспорт, а саме паспорт 30-річної дружини, та документи на дитину. Однак, досвідчена інспекторка прикордонної служби одразу запідозрила, що щось не так.

Киянин намагався перетнути кордон, видаючи себе за жінку.Киянин намагався перетнути кордон, видаючи себе за жінку. Фото: facebook.com/Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Киянин намагався перетнути кордон, видаючи себе за жінку.Киянин намагався перетнути кордон, видаючи себе за жінку. Фото: facebook.com/Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

"Звіривши ретельно зовнішність "жінки" та фото в документі було виявлено, що документи належать іншій людині", - йдеться у повідомленні.

За ухилення від призову за мобілізацією, а також за спробу незаконного перетину кордону чоловікові доведеться відповідати перед судом. 

Нагадаємо, що 12 березня у пункті пропуску «Могилів-Подільський» затримали 53-річного чоловіка, який хотів виїхати до Молдови, видаючи себе за вагітну жінку. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах