Клуби Львова запрошують дітей-переселенців на безкоштовні майстер-класи

Клуби Львова запрошують дітей-переселенців на безкоштовні майстер-класи.

Клуби Львова запрошують дітей-переселенців на безкоштовні майстер-класи. Фото: city-adm.lviv.ua.

Події
17 березня 2022 18:02

Дитячі клуби Львова запрошують вимушено переміщених дітей долучитись до позашкільного дозвілля. Для дітей, які були вимушені покинути свої домівки педагоги проводять заняття та майстер-класи в місцях їхнього тимчасового проживання. Всі гуртки є безкоштовними.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у Львівській міській раді, від початку російсько-української війни дитячі клуби на вул. Довженка, вул. Сихівська, вул. Карманського та вул. Граб’янки, стали прихистком для сімей з дітками та старших людей. На місце приходять педагоги та волонтери, які також проводять навчання та майстер-класи для дітей, які там тимчасово проживають. Зокрема, це заняття з малювання, ліпки, рукоділля та спортивні активності.

Ще в частині приміщень дитячих клубів на вул. Замарстинівська, 71, вул. Ф. Ліста, 1, вул. Пасічна, 64 здійснюється постійний збір гуманітарної допомоги. На місці працюють педагоги та волонтери, які щодня сортують та передають гуманітарну допомогу за потребами та запитами для Львова та інших міст України зокрема.

«Сьогодні для нас важливо забезпечувати не лише гуманітарною допомогою наших військових та приймати у Львові людей, які були вимушені переселитись до нашого міста, а й подбати про дітей, які побачили на власні очі війну. Тому було вирішено більше підсилити дитяче позашкільне дозвілля та створити додаткові заняття та групи, до яких запрошуємо наших львівських діток, та тих, хто знайшов тимчасовий або постійний вимушений притулок у Львові. Радо запрошуємо усіх на заняття», – розповів керівник управління Ростислав Юник.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах