У Яворівській громаді збили підозрілий дрон

На території Яворівської громади правоохоронці збили дрон

На території Яворівської громади правоохоронці збили дрон Фото: facebook.com/YavorivCityCouncil

Події
23 березня 2022 09:10

На території Яворівської громади у Львівській області правоохоронці збили дрон. Про підозрілий літальний апарат повідомив місцевий мешканець.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомили у Яворівській міській раді, дрон здійснював зйомку в одному із населених пунктів громади.

На території Яворівської громади правоохоронці збили дронНа території Яворівської громади правоохоронці збили дрон Фото: facebook.com/YavorivCityCouncil

«Завдяки злагодженій роботі оперативної групи реагування, яка створена при Яворівській міській раді, безпілотний літальний апарат було ліквідовано. На даний момент правоохоронці проводять слідчі дії за даним фактом», — повідомили у Яворівській міськраді.

На території Львівської області на час дії військового стану діє заборона на самовільний запуск безпілотників. При їх виявленні вони будуть вважатись шпигунством на користь ворога і будуть ліквідовуватися. За порушення зловмисників буде притягнено до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, зранку 13 березня російські війська завдали авіаударів по Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Львівщині, більш відомий як Яворівський полігон. Ворог випустив понад 30 крилатих ракет класу «повітря-земля», більшість з яких було збито, адже спрацювала система протиповітряної оборони. На жаль, 35 осіб загинули, ще 134 з різним ступенем ураження перебувають у шпиталі. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах