Philip Morris International виходить з ринку Росії та звітує про вже реалізовані кроки

Philip Morris International виходить з ринку Росії та звітує про вже реалізовані кроки. Фото:

Philip Morris International виходить з ринку Росії та звітує про вже реалізовані кроки. Фото:

Події
25 березня 2022 18:55

На початку березня Philip Morris International відкликав з Росії інвестиції у інновації, рекламу, виробництво.

Після цього рада директорів компанії почала роботу над повним виходом з російського ринку. 24.03.2022 PMI повідомили про конкретні кроки, вже реалізовані компанією в межах виходу з Росії:

  • Скоротили портфель сигаретних марок, представлених на ринку, та обсяги виробництва відповідно.
  • Скасували усі запуски нових продуктів, запланованих на 2022. Включаючи запуск інноваційної флагманської системи нагрівання тютюну IQOS ILUMA, що мав відбутися у березні 2022.
  • Повністю зупинили усі маркетингові активності компанії в країні.
  • Скасували виробництво нових стіків TEREA (для системи нагрівання тютюну IQOS ILUMA) в обсязі 20 мільярдів стіків та відкликали пов’язані з виробництвом інвестиції у розмірі 150 млн доларів США.

Також у офіційному пресс-релізі йдеться про те, що найперший пріоритет компанії — захист та безпека українських колег та усіх невинних українців, що страждають від війни. Тому компанія також надала 10 млн доларів США для гуманітарної допомоги в Україні та у партнерстві з неурядовими організаціями забезпечує поставки продуктів харчування, ліків, товарів першої необхідності. Також, співробітники PMI по всьому світу пожертвували більше як 300 тис доларів на підтримку українців.

З перших днів війни Philip Morris International надає допомогу співробітникам з України (близько 1300 працівників) та їх родинам: продовжує виплачувати заробітні плати, незалежно від того, чи можуть працівники виконувати свої обов’язки; забезпечують житлом та транспортом; допомагають з розміщенням закордоном.

Нагадаємо, PMI почала працювати в Україні у 1994 році. Виробляє відомі марки Marlboro, Parliament, L&M, Bond, а також системи електричного нагрівання тютюну IQOS і стіки HEETS до них. Компанія має власні виробничі потужності у Харкові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах