У 16-річної школярки на кордоні з Польщею почалися перейми

У 16-річної школярки на кордоні з Польщею почалися перейми

У 16-річної школярки на кордоні з Польщею почалися перейми Фото: tsn.ua

Події
26 березня 2022 09:41

16-річна Настя родом з Лозової, що на Харківщині, народила дитину під час перетину пішого кордону з Польщею на Львівщині. Школярка не витримала тисняви на пішохідному перетині кордону і у неї почалися перейми.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Мама Насті хотіла вивезти доньку з України через війну, адже в дівчини дуже важко протікала вагітність. Останні тижні вагітності шістнадцятирічна Настя провела у підвалі магазину рідного міста Лозова, повідомляє tsn.ua.

У пішохідній черзі вагітній школярці стало погано і почались передчасні перейми і її забрала швидка. Дівчина народила хлопчика Діму, вагою 3 800 кілограмів.

Немовля з перших днів у волонтерському центрі Новояворівска на Львівщині, що неподалік кордону. Тут сім’ю поселили в кімнату гуртожитку училища, де проживають біженці. У гуртожитку Настя обживається і визнає, що син вирішив за них не покидати  рідну країну. 

«Він «виліз» у 38,5, а мав сидіти до 40 тижня, спеціально, щоб я не поїхала, а я і не хотіла фактично їхати, у мене були сльози», — розповіла дівчина.

Дівчата кажуть, що їм все ще страшно, коли виють сирени, коли вбивають дітей. Та все одно продовжують жити і вже планують хрестини. З майбутньою хрещеною їх звела доля. Жінка допомагає родині на новому місці.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах