У Пороховій вежі продовжують плести сітки: львів'ян і переселенців просять долучатися

У Пороховій вежі продовжують плести сітки: львів'ян і переселенців просять долучатися.

У Пороховій вежі продовжують плести сітки: львів'ян і переселенців просять долучатися. Фото: loda.gov.ua

Події
30 березня 2022 13:43

Щодня, окрім неділі, у Пороховій вежі у Львові десятки людей збираються, аби плести маскувальні сітки для українських військових. Зараз волонтери отримали замовлення на 20 сіток для полку «Азов», тому просять львів’ян приносити тканину. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«До нас звертаються військові з різних куточків України. За цей місяць ми сплели понад 300 маскувальних сіток для військових у приблизному метражі 3 600. Всі працюють задля спільної мети, задля перемоги. До нас приходять діти, жінки з котами, бо не було де залишити, біженці з Харкова, які зі слізьми на очах розповідають, що їхнє місто зруйноване, що вони хочуть допомогти. Ми тут з 25 лютого і до перемоги», – розповіла волонтерка Львівського обласного молодіжного центру, координаторка волонтерів на локації Богдана Синякевич.

У Пороховій вежі продовжують плести сітки: львів'ян і переселенців просять долучатися.У Пороховій вежі продовжують плести сітки: львів'ян і переселенців просять долучатися. Фото: loda.gov.ua

В’яжуть сітки щодня, окрім неділі, з 12:00 до 18:00. Загалом таким волонтерством у Львові займаються близько на сотні локацій. Львів’ян запрошують долучатись до роботи, приносити тканину (зелених, бежевих, чорних, коричневих та темно-синіх кольорів). Особлива потреба є у тканині коричневих відтінків.   


 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах