У Львові запустили виробництво сухпайків Фото: day.kyiv.ua/Павло Паламарчук
У Львові запустили виробництво сухпайків для людей, які страждають від навали російських окупантів. Продукцію виготовляє один із львівських ресторанів.
Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.
Представники організації World Central Kitchen оглянули потужності закладу і дозволили йому виробляти таку їжу.
«Замовлення йде на тисячі пакетів із сухими пайками. В умовах війни готувати їжу досить складно на територіях, де йдуть військові дії та постійні обстріли. Сухпайок потребує лише певної кількості кип'яченої води і людина вже може поїсти», — розповіли day.kyiv.ua в закладі.
До складу таких сухих пайків входять різні каші та м’ясо. Також у закладі вручну почали виготовлювати енергетичні батончики. Вони дуже поживні.
«World Central Kitchen» (Світова центральна кухня) – це неприбуткова неурядова організація, яка забезпечує їжею цивільне населення по всьому світу, яке постраждало внаслідок стихійних лих, епідемій, воєнних конфліктів, тощо. Її заснував шеф-кухар Хосе Андрес із США у 2010 році.
Нагадаємо, Євген Клопотенко відкрив нове бістро «Інші» у Львові, де можна безкоштовно поїсти.
Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.