Мешканців модульних містечок у Львові годуватимуть безкоштовно

Мешканців модульних містечок у Львові годуватимуть безкоштовно.

Мешканців модульних містечок у Львові годуватимуть безкоштовно.

Події
19 квiтня 2022 10:40

Продовольча програма ООН безкоштовно годуватиме переселенців у модульних містечках Львова. ООН World Food Programme. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Важливо, що продукти для приготування їжі купуватимуть у місцевих виробників. Таким чином зможемо підтримати локальний бізнес», – повідомив Андрій Садовий.

Також Всесвітня продовольча програма ООН протягом 3 місяців буде платити переселенцям, які потребують додаткового захисту, по 2200 грнивень кожен місяць на кожного члена родини. Таке рішення прийняли на сьогоднішньому засіданні Кабінету міністрів. Управління Верховного комісара ООН у справах біженців окремо допоможе малозабезпеченим пенсіонерам-переселенцям. Вони додатково отримають по 2200 гривень. Цими виплатами планують охопити близько 700 тисяч внутрішньо переміщених осіб.

Нагадаємо, перше містечко для переселенців у Львові облаштовують у Стрийському парку. Тут поселять студентів, які переїхали до Львова з різних міст. Друге тимчасове містечко для переселенців на 120 модульних будиночків готують на вул. Пулюя. Облаштувати будинки, обставити їх меблями, обладнати санвузлами допоміг уряд Польщі. Тривають роботи над зведенням третього містечка для переселенців.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах