Скільки переселенців отримали медичну допомогу у Львові за час війни

Скільки переселенців отримали медичну допомогу у Львові за час війни

Скільки переселенців отримали медичну допомогу у Львові за час війни Фото: brasilescola.uol.com.br (ілюстративне)

Події
20 квiтня 2022 08:32

Українці, які переїхали з охоплених війною регіонів, отримують у Львові не лише прихисток, а й медичну допомогу. З початку повномасштабного вторгнення росії у місті Лева лікування й консультації вже отримали понад 30 тисяч українців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Ми багато працюємо у наданні медичної допомоги вимушено переміщеним людям. Це і невідкладна допомога, і профілактика, зокрема і планова вакцинація дітей. Це допомога дітям, жінкам і породіллям, допомога всім, хто її потребує», – зауважує керівниця управління охорони здоров’я Львівської міської ради Леся Кобецька.

Так, за час війни 1 934 вимушено переміщені українці госпіталізували до лікарень Львова (зараз на лікуванні перебуває 425 людей, інших уже виписали). За амбулаторною допомогою в поліклініки звернулись 20 280 українців, з них 2 383 – діти, 949 – вагітні жінки (понад 200 з них вже народили немовлят у пологових будинках міста). Мобільні бригади на пунктах реєстрації та тимчасового перебування надали допомогу 11 637 людям, з них 193 – за останню добу. 

Також у міських поліклініках діти отримують планові профілактичні щеплення від інфекційних недуг. Для цього батькам потрібно звернутися у найближчу поліклініку.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах