У Львові з'явиться третє містечко для переселенців

У Львові з'явиться третє містечко для переселенців.

У Львові з'явиться третє містечко для переселенців. Фото: facebook.com/andriy.sadovyi

Транспорт та інфраструктура
16 квiтня 2022 14:31

У Львові облаштують третє модульне містечко для тимчасово переміщених осіб. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами мера Львова, насамперед у модульних містечках для переселенців селитимуть студентів, жінок і дітей. Допомогу з харчуванням для цих людей надасть всесвітня продовольча програма ООН World Food Programme.

Також Всесвітня продовольча програма ООН протягом 3 місяців буде платити переселенцям, які потребують додаткового захисту, по 2200 грнивень кожен місяць на кожного члена родини. Таке рішення прийняли на засіданні Кабінету міністрів. Управління Верховного комісара ООН у справах біженців окремо допоможе малозабезпеченим пенсіонерам-переселенцям. Вони додатково отримають по 2200 гривень. 

Нагадаємо, перше містечко для переселенців у Львові облаштували у Стрийському парку. Тут поселять студентів, які переїхали до Львова з різних міст. Друге тимчасове містечко для переселенців на 120 модульних будиночків готують на вуиці Пулюя. Облаштувати будинки, обставити їх меблями, обладнати санвузлами допомагає уряд Польщі.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах