У Львові провели мовчазну акцію, присвячену пам’яті за загиблими під час війни дітьми

У Львові провели мовчазну акцію, присвячену пам’яті за загиблими під час війни дітьми

У Львові провели мовчазну акцію, присвячену пам’яті за загиблими під час війни дітьми Фото: city-adm.lviv.ua/Роман Кайман

Події
22 квiтня 2022 08:38

У четвер, 21 квітня, біля пам’ятника Тарасові Шевченку у Львові провели мовчазну акцію, присвячену пам’яті за загиблими дітьми під час повномасштабної війни Росії проти України. На площі запалили 208 лампадок, як символ 208 втрачених дитячих життів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Таку ж акцію під гаслом STOP KILLING UKRAINIANS («Припиніть вбивати українців») провели в Києві, а також в Празі, Відні, Вільнюсі, Вроцлаві, Братиславі, Будапешті, Ризі й Торонто.

Метою мовчазної акції було сконцентрувати увагу суспільства на жорстокому вбивстві українських дітей та бомбардуванні українських міст і селищ. Основне гасло – заклик до країн Європи та світу про надання максимальної допомоги Україні: передачі важкого озброєння, засобів ППО та летальних апаратів, введення потужних санкцій щодо економіки РФ та повного припинення торгівлі з агресором.

У Львові провели мовчазну акцію, присвячену пам’яті за загиблими під час війни дітьмиУ Львові провели мовчазну акцію, присвячену пам’яті за загиблими під час війни дітьми Фото: city-adm.lviv.ua/Роман Кайман

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах