Львів'ян застерігають про можливі диверсії росіян на Великдень

Правоохоронці застерігають українців про можливі провокації на Великдень

Правоохоронці застерігають українців про можливі провокації на Великдень Фото: ua.depositphotos.com

Події
22 квiтня 2022 18:24

Правоохоронці застерігають українців про можливі провокації з боку росії, і закликають вірян бути особливо пильними на Великдень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Російська пропаганда поширила вже не одну заяву про можливі насильницькі дії щодо віруючих у період великодніх свят і церковних богослужінь в Україні.

«Таким чином росЗМІ вже готують підґрунтя для провокацій з боку армії рф. І заздалегідь перекладають відповідальність за них на представників «націоналістичних об’єднань». Підлості ворога достатньо, щоб влаштувати провокації навіть у Великдень – одне з найбільших християнських свят», — повідомили в Службі безпеки України у Львівській області.

Ворог готовий до будь-яких дій щодо цивільного населення. Повага до церков і святинь у нього теж відсутня – про це свідчать численні бомбардування таких об’єктів.

«У зв’язку з цим рекомендуємо вірянам утриматися від масових скупчень у культових спорудах, а главам церков – мінімізувати кількість присутніх на святкових богослужіннях. Також просимо дотримуватися правил комендантської години, встановлених цивільними адміністраціями кожного регіону», — додали правоохоронці.

Нагадаємо, українців закликали уникати масових богослужінь на Великдень. Існує загроза, що російські війська здійснюватимуть обстріли церков.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах