У Тернополі жінка за кермом автомобіля знесла двері та влетіла у собор – відео моменту ДТП

У Тернополі жінка за кермом автомобіля знесла двері та влетіла у собор – відео моменту ДТП.

У Тернополі жінка за кермом автомобіля знесла двері та влетіла у собор – відео моменту ДТП. Фото: map.ugcc.ua.

Події
23 квiтня 2022 11:07

В Архикатедральний Собор Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці УГКЦ, що у центрі Тернополя, знісши двері, влетів автомобіль. ДТП сталася у суботу, 23 квітня, близько опівночі. Автомобіль повністю розтрощила плащаницю і престіл. За кермом була 35-річна тернополянка. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Тернопільській області.

"Працівники поліції встановили, що 35-річна жителька Тернополя, керуючи автомобілем марки «Ауді», знісши центральні металеві двері Катедрального собору, заїхала всередину культової споруди та пошкодила церковне майно", - йдеться у повідомленні поліції.

На місці аварії працювали рятувальники ДСНС. Вони вжили заходів, щоб не допустити займання транспортного засобу, та, з допомогою лебідки, відбуксирували автомобіль з приміщення храму.

Водійку госпіталізували до одного із медзакладів. Автомобіль вилучено та поміщено на арештмайданчик. Правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту.

Голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш прокоментував нічний інцидент. За його словами, ситуація не пов'язана з діяльність диверсійно-розвідувальних груп, як це могло здаватися.

«Це не так, це просто людина, яка не впоралась із керуванням», — сказав він на ранковому брифінгу.

Очільник обласної поліції додав, що жінка після конфлікту з чоловіком сіла за кермо та поїхала у центр міста, порушуючи правила дорожнього руху, не впоралась із керуванням та в'їхала у собор.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах