Львівські десантники знищили бойові позиції російських окупантів

Львівські десантники знищили сили російських окупантів

Львівські десантники знищили сили російських окупантів Фото: facebook.com/www.dshv.mil.gov.ua

Події
27 квiтня 2022 15:51

Артилеристи 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ Збройних сил України знищили сили російських окупантів на одному із важливих напрямків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у службі зв’язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, точність розрахунків та високий професіоналізм львівських артилеристів-десантників – завдає противнику значні втрати та деморалізує вцілівший особовий склад.

Львівські десантники знижили сили російських окупантівЛьвівські десантники знижили сили російських окупантів Фото: facebook.com/www.dshv.mil.gov.ua

«Ми воюємо за рідну Україну! І наші самохідні артилерійські установки будуть знищувати цих клятих окупантів, поки ми остаточно не очистимо від цього непотребу нашу Батьківщину», – зазначив командир артилерійського підрозділу.

Загалом, з початку відкритої збройної агресії російських військ, самохідним артилерійським підрозділом “80-ки” було знищено чималу кількість бойових броньованих машин, танків, важливий військовий об’єкт та бойові позиції з особовим складом окупантів.

Львівські десантники знижили сили російських окупантівЛьвівські десантники знижили сили російських окупантів Фото: facebook.com/www.dshv.mil.gov.ua

Нагадаємо, військові 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила, що дислокується на Львівщині, знищили російський ударний безпілотний літальний апарат «Куб-БЛА». 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах