У Львові перехожі затримали вуличного грабіжника

У Львові перехожі затримали вуличного грабіжника

У Львові перехожі затримали вуличного грабіжника Фото: shackijkraj.com (умовне)

Події
28 квiтня 2022 13:11

У Франківському районі Львова харків’янин вирвав з рук 60-річної жінки гаманець та спробував втекти. Однак небайдужі перехожі затримали злодія та утримували його до приїзду поліції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, близько 11:30 27 квітня на лінію 102 надійшла інформація від 60-річної жительки одного з сіл Яворівського району про те, що на вулиці Алли Горської у Львові її пограбував невідомий чоловік.

«До потерпілої підбіг невідомий, заволодів її гаманцем, у якому були грошові кошти, після чого намагався втекти. Очевидці події затримали зловмисника та утримували до приїзду поліції», – йдеться в повідомленні.

Зловмисником виявився 42-річний харків’янин. Його затримали, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. Проводять досудове розслідування.

До слова, в умовах воєнного стану передбачено максимальне покарання за крадіжки, грабежі, розбої, вимагання та мародерство.

Нагадаємо, на одному з ринків Львова чоловік викрав твердого сиру майже 12 тисяч гривень. Інцидент трапився 23 квітня близько 13:30. За крадіжку сиру 33-річному львів’янину загрожує до 8 років позбавлення волі.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах