У Львові відкрили центр безкоштовної допомоги у кризовій вагітності

У Львові відкрили центр допомоги у кризовій вагітності

У Львові відкрили центр допомоги у кризовій вагітності Фото: pinterest.com

Події
05 травня 2022 16:50

У Львові відкрили центр допомоги жінкам у кризовій вагітності. У цьому центрі безкоштовно консультуватимуть, навчатимуть та допомагатимуть жінкам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Заклад діятиме на вулиці Личаківській, 47. Він спеціалізується на питаннях проблеми зниження рівня народжуваності, запобіганню абортам та їх наслідкам.

«Ми надаватимемо психоемоційну підтримку майбутній матері, а робота із спеціалістами спрямована на допомогу жінкам із незапланованою вагітність, сім’ям, які переживають трагедію передчасної втрати дитини (завмирання, викидень, захворювання)», – розповіли у Львівському міському центрі соціальних служб «Між нами».

Для молодих матерів тут організовуватимуть навчальні проєкти, де формуватимуть необхідні навички правильного догляду за малюком, правил особистої гігієни, побудові гармонійних відносин з партнером, ведення домашніх фінансів та облаштування родинного побуту тощо.

Нагадаємо, в районі Тракту Глинянського у Львові почали будівництво двох будинків для вагітних жінок, які приїхали з місць активних бойових дій. Товариство Червоного Хреста України інвестує у проект 26 мільйонів гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах