У Краківці 33-річний ухилянт з підробленою довідкою пропонував хабар

У Краківці 33-річний ухилянт з підробленою довідкою пропонував хабар

У Краківці 33-річний ухилянт з підробленою довідкою пропонував хабар Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Події
07 травня 2022 16:11

На Львівщині у пункті пропуску «Краківець» 33-річний ухилянт надав прикордоннику фальшиву медичну довідку. Потім він намагався відкупитися хабарем у розмірі 1100 доларів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон, інцидент стався сьогодні, 7 квітня, вранці. Ухилянт їхав за кермом автомобіля «Форд».

«33-річний водій авто, громадянин України, надав інспектору прикордонного контролю документи для перетну кордону, що мали б підтвердити його право виїзду в умовах воєнного стану. Згідно з медичною довідкою чоловік – непридатний до військової служби, та під час перевірки встановлено, що саме цей документ підроблений», — йдеться у повідомленні.

Коли чоловік зрозумів, що документ не пройшов, то він запропонував прикордонникам хабара в розмірі 1 100 доларів США. На що прикордонний наряд відповів відмовою.

За цим фактом співробітники ВВВБ надіслали повідомлення про вчинення кримінального правопорушення за ст. 369 ККУ «Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі». Також чоловік буде відповідати за використання підроблених документів під час перетину кордону, яка передбачена ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Ухилянта-хабародавця прикордонники передали співробітникам Нацполіції. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах