У львівській квартирі харків’янин до смерті побив знайомого

У Львові затримали харків’янина, який побив до смерті знайомого

У Львові затримали харків’янина, який побив до смерті знайомого Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Події
12 травня 2022 10:37

У Львові поліцейські затримали харків’янина, який жорстоко побив до смерті свого знайомого. Вбивство сталося на вулиці Короткій, що неподалік львівського залізничного вокзалу. Загиблий також з Харкова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

До поліції звернулися медики швидкої допомоги і заявили про виявлене тіло чоловіка без ознак життя в одній із квартир на вулиці Короткій у Львові.

На підлозі помешкання правоохоронці виявили тіло чоловіка із множинними тілесними ушкодженнями та встановили особу померлого, 44-річного мешканця міста Харків. Крім того, у квартирі перебували 39-річні співмешканка та друг потерпілого, також жителі Харкова.

«Напередодні ввечері усі троє вживали алкогольні напої в орендованій квартирі. Між чоловіками виник конфлікт, у ході якого 39-річний харків’янин жорстоко побив товариша по чарці. Протягом кількох годин зловмисник завдавав йому удари по тулубу і голові, при цьому не дозволяв співмешканці надати першу допомогу, погрожуючи фізичною розправою», — повідомили у поліції Львівщини.

Лише під ранок, коли зловмисник заснув, жінка змогла зателефонувати до поліції та швидкої медичної допомоги. За попереднім висновком медиків, смерть потерпілого настала внаслідок завданих тілесних ушкоджень.

Правоохоронці затримали зловмисника. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах