У Львові водій намагався заховати згорток з наркотиками перед поліцейськими – відео

У Львові водій намагався заховати згорток з наркотиками перед поліцейськими

У Львові водій намагався заховати згорток з наркотиками перед поліцейськими Фото: severpost (ілюстративне)

Події
13 травня 2022 07:37

У Львові 27-річний водій «Mercedes-Benz» з ознаками наркотичного сп’яніння  намагався заховати згорток із наркотичною речовиною прямо на очах у патрульних.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, днями близько 16:00 на вулиці Личаківській копи зупинили автомобіль Mercedes-Benz.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час спілкування з поліцейськими 27-річний мешканець Львівщини поводився дивно та поспішав завершити розмову. Він наголошував, що його батько почувається погано, що у нього тиск. Інспектори помітили у керманича очевидні ознаки наркотичного сп‘яніння. Натомість водій запевняв, що не вживає і є сином священника.

Під час поверхневої перевірки у водія виявили ваги. Чоловік у своє виправдання сказав, що це апарат для вимірювання золота та срібла. А під час огляду гаманця чоловік спробував приховати два згортки. У них була порошкоподібна речовина білого кольору та речовина зеленого кольору рослинного походження. 

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Водія супроводили в медичний заклад для перевірки на стан наркосп’яніння. Вже на місці чоловік від неї відмовився.

На нього склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп‘яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (відсутність обов‘язкового страхового полісу цивільно-правової відповідальності) КУпАП.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах