Ракетні удари по Львівщині завдали збитків на 1,5 мільярда гривень

Ракетні удари по Львівщині завдали збитків на 1,5 мільярда гривень

Ракетні удари по Львівщині завдали збитків на 1,5 мільярда гривень Фото: reuters

Події
14 травня 2022 18:47

Збитки від ракетних обстрілів по об’єктах інфраструктури у Львівській області попередньо оцінили у близько 1,5 мільярда гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

«Людські жертви – це найболючіше у цій війні. Усе інше ми відбудуємо та відновимо.  Найбільш складні об’єкти для відновлення – це електричні підстанції, поставка компонентів є тривалою, і для цілковитого відновлення необхідно близько пів року»,  – повідомив під час інтерв’ю журналістам Суспільного начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Він наголосив, що дуже важливо, аби люди не ігнорували повідомлення про тривогу. В області під місця укриття підпадає майже 130 тисяч об’єктів.

За словами Максима Козицького, з початку війни СБУ та працівники поліції перевірили більше 5 тисяч осіб щодо можливої їхньої участі у диверсійно-розвідувальній діяльності.

«З початку  війни ми звертались до людей щодо їх пильного ставлення до незнайомих людей чи автомобілів і закликали,  щоб вони повідомляли про це правоохоронним органам.  У перші дні було від 15 до 17 тисяч таких звернень. На сьогодні їхня кількість – від 1100 до 1500 на добу.  Це свідчить, що люди звикли до пересторог, але досі не втрачають пильність.  І це дуже добре», – зазначив він.

Нагадаємо, востаннє, коли росіяни обстріляли Львів ракетами, було ввечері 3 травня. Внаслідок обстрілу пошкоджено електричні підстанції, через що у деяких районах міста були перебої з електропостачанням. Також у будинках львів'ян зникла вода. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах