Для переселенців у Львові благодійники переказали 1,2 мільйона доларів у криптовалюті

Благодійники переказали переселенцям у Львові 1,2 мільйона доларів у криптовалюті

Благодійники переказали переселенцям у Львові 1,2 мільйона доларів у криптовалюті Фото: armyinform.com.ua

Події
16 травня 2022 16:35

Переселенці, які проживають у Львові, отримають фінансову допомогу від благодійників. Для 5 тисяч переселенців виділять 1 мільйон 200 тисяч доларів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Львівська обласна адміністрація у співпраці з біржею криптовалют Binance та благодійною ініціативою «Паляниця» надасть фінансову допомогу найбільш незахищеним категоріям, які її потребують. Львівщина стала першою в Україні, де реалізовують такий проєкт.

 «Допомога у розмірі 75 доларів на місяць, яка нараховуватиметься впродовж трьох місяців, передбачена для жінок з числа ВПО. Насамперед для матерів неповнолітніх дітей та багатодітних, людей з інвалідністю та похилого віку», – повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Фінансову допомогу нараховуватимуть на криптогаманець, звідки її потрібно буде переказати на банківську карту. Ці фінансові операції переселенцям допоможуть здійснити волонтери благодійної ініціативи «Паляниця». Тисяча переселенців уже отримала кошти. Гроші їм надійшли впродовж тижня від дня реєстрації.

За словами керівника області, Львівська область стала першою в Україні, де реалізовують такий проект. І допомога 5 тисячам ВПО – це його перший етап.

Від початку війни Binance Charity Foundation зібрала понад 10 мільйонів доларів для допомоги українцям, а «Паляниця» – понад 2 мільйона доларів.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах