У Львові люди другу добу стоять у черзі за марками «Русскій воєнний корабль …всьо!»

У Львові люди другу добу стоять у черзі за марками «Русскій воєнний корабль …всьо!».

У Львові люди другу добу стоять у черзі за марками «Русскій воєнний корабль …всьо!». Фото: Ігор Зінкевич.

Події
24 травня 2022 11:18

На перехресті Словацького-Дорошенка у Львові зранку 24 травня знову вишикувалася довжелезна черга. Люди готові годинами стояти на одному місці, аби отримати марку «Русскій воєнний корабль …всьо!», спецпогашення якої відбулося напередодні. Фото черги за маркою опублікував депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Львові люди другу добу стоять у черзі за марками «Русскій воєнний корабль …всьо!».У Львові люди другу добу стоять у черзі за марками «Русскій воєнний корабль …всьо!». Фото: Ігор Зінкевич

Спецпогашення другої серії марок із російським військовим кораблем під назвою «Русскій воєнний корабль …всьо!» відбулося о 14.00 понеділка, 23 травня. Втім, черга на Словацького вишикувалася ще з самісінького ранку й стоїть досі.

В «Укрпошта» зазначили, що через великий попит, довелося навіть обмежити кількість марок, які можна отримати в одні руки – 2 блоки по 3 марки будь-якого номіналу одному покупцю. 

Додамо, що за перший тиждень «Укрпошта» відправить у відділення 1 мільйон марок. Ще 1 мільйон орієнтовно нададуть 27 травня. Ще 1,5 мільйона марок та тематичні майки, світшоти та магніти будуть продаватись на 6 інтернет-майданчиках - чотирьої українських (продаж з 24 травня) та двох міжнародних (з 25-27 травня). 

Легендарна марка «Русскій воєнний корабль …всьо!».Легендарна марка «Русскій воєнний корабль …всьо!». Фото: facebook.com/ukrposhtaceo.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах