Через падіння з електросамоката львів’янка мінімум три місяці не зможе ходити

Через падіння з електросамоката львів’янка мінімум три місяці не зможе ходити

Через падіння з електросамоката львів’янка мінімум три місяці не зможе ходити Фото: facebook.com/1tmolviv

Події
24 травня 2022 15:53

Через проблеми із пальним українцям доводиться шукати альтернативні види транспорту. Про це й історія 30-річної львів’янки Лілії, яка вирішила змінити автомобіль на електросамокат. Однак через відсутність досвіду їзди на двоколісному її перша поїздка завершилась складною травмою. Тепер львів’янка мінімум три місяці не зможе ходити.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Придбали електросамокат аби зекономити на бензині. Але досвіду їзди  - жодного, тому перед поїздкою на роботу вирішила трішки потренуватися. Як результат: при падінні нога потрапила під батарею самокату, яка розтрощила кістку жінки», – розповіли в лікарні Святого Луки Першого медоб’єднання Львова.

Лілію вже прооперували, їй встановили металеві конструкції та титанові пластини. Попереду у жінки важка реабілітація. Львів’янка зможе ходити лише через 3 місяці, про самокат і думати не хоче.

Через падіння з електросамоката львів’янка мінімум три місяці не зможе ходитиЧерез падіння з електросамоката львів’янка мінімум три місяці не зможе ходити Фото: facebook.com/1tmolviv

У травматологічному відділені лікарні зазначили, що лише до їхнього медзакладу за тиждень із важкими переломами через падіння із електросамокатів потрапило троє людей. Тож медики просять львів’ян бути обережними при пересуванні містом на електросамокатах чи інших двоколісних, бо травми найчастіше виникають через необережність під час руху.

Нагадаємо, щодня на автозаправних станціях спостерігають довгі черги, тож деякі громадяни купують бензин «про запас». Мешканець Львівщини зберігав пальне у старій каністрі, та через недопалок сигарети стався вибух. Чоловіка госпіталізували до лікарні із 80% опіків тіла.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах